Skip to main content
Căutare

Transpiră fără să îl transpiri

falda_flores.jpg

Transpirația este o parte normală a vieții tale. Înțelegem. Dar uneori, senzația de transpirație te poate face să te simți cu adevărat inconfortabil. Și poate că poliesterul și pielea ecologică arată bine, dar nu fac niciun bine temperaturii corpului nostru.

 

De aceea avem deodorante, materiale hidrofile, haine largi - și da, absorbante zilnice.

 

Unele absorbante zilnice, precum Carefree® FlexiComfort, Cotton și Flexiform, au un suport care respiră și care le ajută să absoarbă transpirația de pe piele și să o elibereze în aer, la fel ca și materialele pentru exerciții. Unele, precum Carefree® Cotton și Carefree® Aloe, conțin chiar și ingrediente speciale pentru a garanta cea mai bună experiență pentru tine.

 

Dacă începi fiecare zi cu unul dintre aceste absorbante zilnice vei avea o șansă mai bună de a te simți confortabil și încrezătoare—mult mai bine decât te-ai simți dacă ai purta o pereche de lenjerie intimă transpirată.

 

Schimbă-ți absorbantul ori de câte ori ai nevoie în cursul zilei și observă cât de uscată și proaspătă ești și cât de bine se simte lenjeria intimă—chiar și în zilele cele mai fierbinți.

 

Articol similar

Bucură-te zilnic de puterea acelei senzații de lenjerie intimă curată

Toate am trecut prin asta. O ușoară secreție pe lenjeria intimă la sfârșitul zilei...care apoi devine o decolorare pe care se pare că nu o mai poți scoate de pe lenjeria intimă favorită.