Skip to main content
Căutare

Portofoliu

Cunoaștem diareea şi ceea ce funcționează în tratarea acesteia. Pacienții au încredere în noi pentru că furnizăm doar produse sigure. În această secțiune, analizăm modul în care funcționează Imodium® 2 mg în corpul tău pentru a restabili ritmul normal al sistemului digestiv şi pentru ca tu să te simţi mai bine.

De asemenea, îți arătăm diferitele tipuri de soluții Imodium® din care poți alege, pentru a trata cel mai bine simptomele şi care se potrivescă cel mai bine cu stilul tău de viață.

Imodium® 2 mg ajută la restabilirea ritmului natural al intestinelor, readucând uşor digestia la un ritm normal. Acest lucru permite organismului să înceapă să absoarbă fluidele şi sărurile aşa cum trebuie pentru a restabili consistența scaunelor.

Redăm mai jos o prezentare generală a fiecăruia dintre tratamentele noastre, astfel încât să-l poți alege pe cel care ți se potriveşte.

Imodium®2 mg Capsule

Capsulele Imodium®2 mg sunt utilizate pentru tratarea simptomelor diareei de cauză neinfecțioasă.

Imodium®2 mg comprimate orodispersabile

Comprimatele orodispersabile Imodium®2 mg ți se dizolvă foarte repede pe limbă, acestea fiind potrivite pentru momentele în care ești foarte ocupat.

Acest medicament conţine clorhidrat de loperamidă şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informaţiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Viza de publicitate nr: 2520/10.10.2023