Skip to main content
Căutare

Gel de duş intens hidratant Unt de karité & Migdale Dulci

Le Petit Marseillais® a combinat 2 ingrediente cu adevărat minunate în noul Gel de duş intens hidratant cu Unt de karité & Acacia, pe care pielea ta le va aprecia şi care îţi conferă confort pe întreg parcursul zilei. Reţeta noastră pentru plăcere şi îngrijire:

  • Unt de Karité: arborele de karité (shea), un arbore sacru în Africa, are nuci ce produc faimosul unt cremos folosit de secole în produse pentru înfrumusețare. Pentru a obține untul de karité, nucile erau spălate și apoi zdrobite de către cooperativele de femei.
  • Migdale Dulci: migdalele sunt culese la sfârșitul verii. Sunt apoi presate pentru a obține uleiul vegetal de migdale dulci.

Îmbogăţită cu unt vegetal, formula sa cremoasă şi delicat parfumată îţi va lăsa pielea incredibil de catifelată şi îţi va conferi o senzaţie de bine pe întreg parcursul zilei.

Pielea ta este fericită: intens hidratată şi hrănită pentru 24 de ore de confort.

Disponibil în format de 400 ml.

Migdal

Migdale

Migdalele dulci sunt recoltate din arborele de migdal şi se disting prin florile albe sau roz şi frunzele alungite şi serate.

Extrem de apreciată pentru virtuţile sale cosmetice, migdala dulce are proprietăţi hidratante, nutirtive şi emoliente pentru piele. Migdalele dulci au fost utilizate pentru toate beneficiile pe care le conferă pielii şi părului, întrucât uleiul extras din acestea hrăneşte şi revitalizează părul uscat, cu vârfuri deteriorate şi despicate.

Untul de Karité

Untul de Karité

Untul de Karité este un unt vegetal, extras din fructele arborelui de Karité. Este cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive şi antiinflamatorii. Printre beneficiile sale, untul de Karité este foarte util pentru îngrijirea feţei, corpului şi pielii, deţinând numeroase virtuţi de reparare a pielii şi de revitalizare şi hidratare pentru părul uscat, lipsit de strălucire, dar şi pentru cel creţ.