Skip to main content
Căutare

Ulei de duş intens hidratant cu ulei de Argan & Flori de portocal

Le Petit Marseillais® a combinat 2 ingrediente fabuloase în această reţetă de Ulei de duş intens hidratant, pe care pielea ta le va aprecia cu siguranţă, iar tu te vei bucura de confort pe întreg parcursul zilei. Reţeta noastră pentru îngrijire şi plăcere:

  • Unt de argan: numit şi „aurul galben al deşertului”, arganul este încă utilizat de către femeile berbere pentru a-şi proteja pielea de vânt şi nisip.
  • Flori de portocal: florile de portocal sunt culese manual sub soarele mediteraneean, în lunile aprilie şi mai, chiar înainte de răsărit şi înainte ca roua să se formeze.

Îmbogăţită cu ulei vegetal, această formulă uleioasă îţi lasă pielea incredibil de catifelată şi îţi conferă o stare de bine pe întreg parcursul zilei.

Pielea ta este fericită: hrănire şi hidratare intensă pentru 24 de ore de confort.

Disponibil în format de 250 ml.

Argan

Argan

Arganul, obţinut din fructul copacului de argan, este originar din zona mediteraneană.

Uleiul de argan, rar şi preţios, a fost utilizat dintotdeauna de către femeile din regiunile sudice, datorită proprietăţilor sale nutritive, emoliente şi protective. Este adesea numit „aurul lichid” datorită numeroaselor sale calităţi.

Floarea de portocal

Floarea de portocal

Floarea de portocal este floarea lui „Bigaradier”, care a ajuns în sudul Franţei în Evul Mediu. 

Uleiul esenţial de floare de portocal este cunoscut pentru proprietăţile sale tonifiante, sedative şi antidepresive. Frecvent utilizată în parfumerie şi cosmetică, floarea de portocal are efecte de reîmprospătare şi revigorare. Este, de asemenea, cunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante şi anti-îmbătrânire. Utilizată în loţiuni, floarea de portocal curăţă şi hidratează pielea.