Skip to main content
Căutare

Gel de duş intens hidratant Unt de argan & Ceară de albine & Ulei de trandafir

Le Petit Marseillais® a combinat 3 ingrediente cu adevărat minunate în noul Gel de duş intens hidratant cu Unt de argan & Ceară de albine & Ulei de trandafir. Pielea ta le va aprecia cu siguranţă, iar tu te vei bucura de o senzaţie de confort pe întreg parcursul zilei. Reţeta noastră pentru o îngrijire plăcută:

  • Unt de argan: denumit și „aurul deșertului", arganul este folosit și în ziua de astăzi de către femeile berbere pentru a-și proteja pielea de vânt și de nisip.
  • Ceară de albine: recoltată manual, în regiunea franceză Languedoc Roussillon, este folosită încă din antichitate în compoziția produselor de înfrumusețare.
  • Ulei din petale de trandafir: petalele sunt uscate și apoi infuzate în ulei natural. Textura sa cremoasă este bogată și unctoasă, are un parfum delicat și îți lasă pielea catifelată.

Îmbogăţită cu ulei vegetal, formula cu un parfum delicat îţi lasă pielea incredibil de catifelată, conferindu-ţi o senzaţie de bine pe întreg parcursul zilei.

Disponibil în format de 250 ml și 400 ml.

Argan

Argan

Arganul, obţinut din fructul copacului de argan, este originar din zona mediteraneană.

Uleiul de argan, rar şi preţios, a fost utilizat dintotdeauna de către femeile din regiunile sudice, datorită proprietăţilor sale nutritive, emoliente şi protective. Este adesea numit „aurul lichid” datorită numeroaselor sale calităţi.

Ceara de albine

Secretată de albine, a fost utilizată de secole datorită catifelării sale incredibile, precum şi datorită parfumului plăcut de miere dulce. Este recunoscută pentru proprietăţile sale de protecţie şi catifelare a pielii.

Trandafir

Sursa de inspiraţie a poeţilor şi obiectul atâtor simboluri, trandafirul este adevăratul elixir al frumuseții, folosit în reţetele de frumuseţe pentru femei de mai multe secole, în special sub formă de uleiuri. Florile utilizate în producţia gelurilor noastre de duş uleioase cu trandafir sunt culese din Provence.