Skip to main content
Căutare

Gel de duş intens hidratant Unt de cocos & Ceară de albine & ulei de Karité

Le Petit Marseillais® a combinat 3 ingrediente fabuloase în acest Gel de duş intens hidratant, pe care pielea ta le va aprecia cu siguranţă, bucurându-se de confort pe întreg parcursul zilei. Reţeta noastră de îngrijire şi plăcere:

  • Unt de cocos: se obţine din uleiul extras din nucile de cocos, fructul cocotierului.
  • Ceară de albine: recoltată manual din Languedoc-Roussillon, ceara de albine a fost utilizată încă din antichitate în reţetele de balsamuri.
  • Ulei de Karité: din nucile de arbore de Karité, un copac sfânt în Africa, se extrage un ulei cremos utilizat de secole în reţetele de frumuseţe.

Îmbogăţită cu unt vegetal, această formulă cremoasă cu un parfum delicat îţi lasă pielea incredibil de catifelată şi îţi conferă o stare de bine pe întreg parcursul zilei.

Pielea ta este fericită: hrănire şi hidratare intensă, pentru 24 de ore de confort.

Disponibil în format de 250 ml.

Unt de cocos

Unt de cocos

Untul de cocos se obţine din pulpa proaspătă a nucii de cocos, fructul cocotierului.

Ceara de albine

Secretată de albine, a fost utilizată de secole datorită catifelării sale incredibile, precum şi datorită parfumului plăcut de miere dulce. Este recunoscută pentru proprietăţile sale de protecţie şi catifelare a pielii.

Untul de Karité

Untul de Karité

Untul de Karité este un unt vegetal, extras din fructele arborelui de Karité. Este cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive şi antiinflamatorii. Printre beneficiile sale, untul de Karité este foarte util pentru îngrijirea feţei, corpului şi pielii, deţinând numeroase virtuţi de reparare a pielii şi de revitalizare şi hidratare pentru părul uscat, lipsit de strălucire, dar şi pentru cel creţ.