Skip to main content
Căutare

Gel de duș Surgras cu extract de Aloe Vera & Unt de Migdale

Descoperă Gelul de duș Surgras cu extract de Aloe Vera & Unt de Migdale Le Petit Marseillais®. Datorită formulei sale hipoalergenice*, gelul de duș surgras curăță delicat, fără să usuce pielea, protejează și hrănește intens pielea sensibilă și foarte uscată a copiilor şi adulţilor **.

Utilizată încă din antichitate în reţetele tradiţionale şi cosmetice, secretul numeroaselor proprietăţi oferite de Aloe Vera se ascunde în seva sa bogată în nutrienţi, cu rezistenţă la căldură şi uscăciune.

 

FORMULA NOASTRĂ

  • Fără săpun
  • Hipoalergenică*
  • Parfum creat special pentru pielea sensibilă
  • pH neutru pentru piele
  • Testată sub control dermatologic

 

O STICLĂ CONȚINE O FRUNZĂ ÎNTREAGĂ DE ALOE VERA!

* Formulă specială care minimizează riscul de alergii

**Pentru copii începând de la vârsta de 3 ani

 

Disponibil în format de 400ml.

Migdal

Unt de migdale dulci

Untul de migdale dulci este extras din copacul de migdal şi este obţinut din ulei de migdale presate la rece. Bogat în proteine şi vitamina D, acesta are o textură cremoasă. Este utilizat pentru hidratarea şi hrănirea pielii uscate. Uleiul de migdale dulci este utilizat şi în loţiunile pentru păr uscat.

Aloe Vera

Aloe Vera

Utilizată de secole pentru proprietăţile sale medicinale, Aloe Vera este recunoscută pentru proprietăţile sale de calmare, vindecare şi regenerare, dar şi anti-poluante. Adesea folosită în industria cosmetică, planta este cunoscută pentru proprietăţile sale anti-îmbătrânire şi de calmare. Datorită proprietăţilor sale revigorante, este utilizată şi pentru a reda strălucirea părului, pielii şi unghiilor.