Skip to main content
Căutare

Îngrijirea părului

Produse de îngrijire a părului Le Petit Marseillais®: descoperă gama de şampoane, balsamuri, măşti pentru toate tipurile de păr!

Păr deshidratat

Pentru a oferi părului tău toată lumina soarelui pe care o merită, Le Petit Marseillais a căutat în inima naturii două ingrediente mângâiate de soare pentru a crea o rețetă unică, ce hrănește părul fără a-l îngreuna.

TOATE TIPURILE DE PĂR

Toate tipurile de păr

Descoperă gamele disponibile pentru toate tipurile de păr de la Le Petit Marseillais®, pentru un păr revigorat, catifelat şi strălucitor.

Păr uscat

Descoperă reţetele de frumuseţe naturală pentru hrănirea şi repararea intensă a părului uscat, deteriorat şi fragil. Pentru hidratare intensă şi reparare.

Păt deteriorat

Pentru hrănirea şi protejarea părului deteriorat şi fragil, Le Petit Marseillais® a creat o reţetă unică de îngrijire.

Intens hrănit şi reparat, părul tău va fi mai puternic, mai sănătos şi va radia, de la rădăcină până la vârfuri.

Păr de gras

Păr cu tendinţă de îngrăşare care se încarcă foarte repede? Ai nevoie de o curăţare în profunzime.

Rădăcinile vor fi curăţate în profunzime, iar lungimile vor fi hidratate. Părul tău va radia de frumuseţe şi va dobândi o textură catifelată. Ajută la reducerea excesului de sebum, cu delicateţe.

Păr vopsit

Descoperă gama noastră Eclat Color pentru păr vopsit. Cu trecerea timpului, părul vopsit îşi pierde strălucirea. Pentru a te bucura mai mult timp de o culoare intensă, părul tău are nevoie de hrănire şi protecţie.

Hrănit şi protejat, părul tău va deveni mătăsos. Strălucirea culorii se păstrează.

Păr mătăsos şi strălucire care durează!