Skip to main content
Căutare

Păr gras

Păr cu tendinţă de îngrăşare care se încarcă foarte repede? Ai nevoie de o curăţare în profunzime.

Le Petit Marseillais® a căutat adânc în inima naturii 2 ingrediente autentice şi a creat o reţetă unică menită să purifice părul de la rădăcină până la vârfuri, fără să-l încarce.

  • Argilă albă: utilizată de generaţii în reţetele de înfrumuseţare.
  • Aloe Vera: această plantă revigorantă rezistă la temperaturi ridicate şi secetă. Secretul rezistenţei ei rezidă în apa şi nutrienţii care îi conferă vitalitate.

Rădăcinile vor fi curăţate în profunzime, iar lungimile vor fi hidratate. Părul tău va căpăta un aspect frumos şi mătăsos. Ajută la reducerea excesului de sebum, cu delicateţe.

Ştiai că… argila albă din reţeta noastră este extrasă din carierele din Franţa?

Argilă albă

Argila este o rocă sedimentară formată din mai multe minerale şi oligoelemente. Argila albă, cu un conţinut redus de minerale, este foarte catifelată şi fină. Neutră, fină, cu proprietăţi de acoperire şi decongestionare, argila albă este utilizată, în general, ca mască pentru pielea fragilă şi reactivă sau pentru părul uscat, fragil sau lipsit de viaţă.

Aloe Vera

Aloe Vera

Utilizată de secole pentru proprietăţile sale medicinale, Aloe Vera este recunoscută pentru proprietăţile sale de calmare, vindecare şi regenerare, dar şi anti-poluante. Adesea folosită în industria cosmetică, planta este cunoscută pentru proprietăţile sale anti-îmbătrânire şi de calmare. Datorită proprietăţilor sale revigorante, este utilizată şi pentru a reda strălucirea părului, pielii şi unghiilor.