Skip to main content
Căutare

Păr vopsit

Descoperă gama noastră Eclat Color pentru păr vopsit, cu rodie şi ulei de argan! Cu trecerea timpului, părul vopsit îşi pierde strălucirea. Pentru a te bucura mai mult timp de o culoare intensă, părul tău are nevoie de hrănire şi protecţie.

Am căutat în inima naturii pentru a dezvolta o reţetă unică de parfumuri, asociind bogăţia a două ingrediente mângâiate de soare:

  • Pulpă de rodie: alintată din belşug de razele soarelui, rodia noastră intens colorată este recoltată din Bazinul mediteranean.
  • Ulei de argan: sâmburii de argan conţin o migdală din care, după zdrobire, se extrage un ulei preţios.

Hrănit şi protejat, părul tău va deveni mătăsos. Strălucirea culorii se păstrează.

Păr mătăsos şi strălucire care durează!

Argan

Argan

Arganul, obţinut din fructul copacului de argan, este originar din zona mediteraneană.

Uleiul de argan, rar şi preţios, a fost utilizat dintotdeauna de către femeile din regiunile sudice, datorită proprietăţilor sale nutritive, emoliente şi protective. Este adesea numit „aurul lichid” datorită numeroaselor sale calităţi.

Rodia

Rodia este fructul rodierului. Cu proprietăţi energizante, Rodia conţine fibre din tegumente şi seminţe, fiind bogată în vitamina C. Datorită proprietăţilor sale antixidante, fructul ajută în eliminarea radicalilor liberi cauzaţi de poluare, fiind frecvent utilizată în universul produselor cosmetice, pentru hidratarea şi catifelarea pe care o conferă pielii, curăţarea porilor, dar şi datorită proprietăţilor sale anti-îmbătrânire.