Skip to main content
Căutare

Gama Detox

Secretul unui păr frumos este un scalp sănătos, fără impurităţi.

Le Petit Marseillais® a căutat adânc în inima naturii 2 ingrediente autentice şi a creat un şampon pentru revigorare şi detoxifiere, care curăţă de la rădăcină şi conferă prospeţime părului.

  • Infuzia de frunze de verbină: verbina utilizată în produsele Le Petit Marseillais® este culeasă manual de sub soarele generos din sudul Franţei, înainte de a fi infuzată.
  • Infuzia de frunze de ceai verde: frunzele de ceai verde, utilizate dintotdeauna în ritualurile de frumuseţe, sunt atent infuzate, pentru a-şi menţine prospeţimea.

Fără impurităţi, scalpul tău va respira, iar părul va fi revigorat, uşor şi va radia de sănătate.

Verbina

Verbina

Verbina este cel mai cunoscut tip de lemongrass din Europa. Uleiul esenţial de verbină are proprietăţi de calmare şi relaxare.

Ceai verde

Ceai verde

Ceaiul verde nu suferă o oxidare importantă în timpul procesului de fabricaţie şi, prin urmare, proprietăţile sale rămân intacte. 

Este extrem de apreciat pentru cunoscutele sale proprietăţi terapeutice.

Ceaiul verde este bogat în vitamine şi antioxidanţi care neutralizează efectele radicalilor liberi, responsabili pentru îmbătrânirea pielii. Utilizat zilnic, ajută în menţinerea aspectului tânăr al pielii şi facilitează eliminarea toxinelor din organism.