Skip to main content
Căutare

Olygrip® Zi & Noapte

Activ pe timpul zilei, te refaci pe timpul nopții

Simptomele de răceală şi gripă îţi strică ziua şi nu te lasă să dormi noaptea?

Noile comprimatele Olygrip® Zi & Noapte ameliorează rapid simptomele pentru a te ajuta să treci peste zi, și pe cele care apar noaptea și care pot provoca dificultăți de adormire, ajutându-vă să vă odihniți datorită compoziției cu două formule diferite:

Comprimatul de zi conține: paracetamol 500mg pentru ameliorarea durerii, durerii de cap și febrei si clorhidrat de pseudoefedrină 60mg pentru ameliorarea congestiei nazale și a sinusurilor pentru a te ajuta să treci peste zi.

Comprimatul de noapte conține: paracetamol 500mg pentru ameliorarea durerii, durerii de cap și febrei și clorhidrat de difenhidramină 25mg pentru ameliorarea congestiei nazale și a sinusurilor ajutându-te să te odihnești.

Luați doza recomandată pentru a vă asigura o ameliorare de lungă durată a simptomelor răcelii și gripei cu Olygrip® Zi & Noapte.

Comprimatele Olygrip® Zi & Noapte

Comprimatele Olygrip® Zi & Noapte sunt indicate în tratamentul simptomatic pe termen scurt al congestiei nazale și a sinusurilor, asociat cu simptome de răceală și gripă, cum ar fi dureri, nevralgii și/sau febră doar în asociere cu simptomele care apar seara la culcare, care provoacă dificultăți de adormire

 

Acest medicament  se poate elibera fără prescripţie medicală. Se  recomandă citirea cu atenţie a  prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau  farmacistului. Pentru adulti si  adolescenți cu vârsta de cel puțin 15 ani. A nu se administra în timpul sarcinii. Dacă simptomele persistă, adresați-vă medicului. Dacă luați deja medicamente sau sunteți sub supravegherea unui medic, consultați-l înainte de utilizare. Utilizarea prelungită, cu excepția utilizării sub supraveghere medicală, poate fi dăunătoare. Comprimate de zi și de noapte: nu depășiți doza indicată. Consultați imediat medicul în caz de supradozaj, chiar dacă vă simțiți bine. Citiți prospectul înainte de utilizare. Numai comprimatele de noapte: pot provoca somnolență. Dacă nu vă simțiți bine, nu conduceți vehicule și nu folosiți utilaje. Evitați consumul băuturilor alcoolice. Nu luați comprimatele de noapte în timpul zilei. Nu luați în același timp cu alte preparate care conțin paracetamol. Dacă după 3 zile de tratament nu vă simțiți mai bine sau vă simțiți mai rău, trebuie să vă adresați unui medic. Contraindicatii: Hipersensibilitate la paracetamol, pseudoefedrină, difenhidramină sau la oricare dintre excipienți, Boli cardiovasculare, inclusiv hipertensiune arterială,  Diabet zaharat, Feocromocitom, Hipertiroidism, Glaucom cu unghi închis, Insuficiență renală severă,  Retenție urinară la pacienții cu risc de apariție a insuficienței respiratorii. Viza de publicitate nr 5997/04.10.2023