Skip to main content
Căutare

Sfaturi & Recomandări

Sfaturi pentru a combate şi a preveni gripa și răceala:

  • Ai febră? În unele cazuri, te poţi simți mai bine dacă faci un duș, o baie calduţă, bei ceva revigorant şi, mai ales, să nu porţi mai multe straturi de îmbrăcăminte.
  • Încearcă să păstrezi umiditatea crescută în casă, deoarece virusurile profită de mediile uscate care slăbesc mucoasa nazală, le invadează şi provoacă infecții.
  • Pentru tuse iritativă poți aplica comprese calde pe gât şi pe piept, sau băi aromatice.
  • Poţi preveni gripa prin adoptarea unei serii de obiceiuri sănătoase, cum ar fi:

- Păstrează o distanță rezonabilă faţă de oamenii din jurul tău care au răceală, care tuşesc, își suflă nasul sau strănută.

- Evită să îţi atingi nasul, gura sau ochii după atingerea obiectelor care pot fi contaminate, cum ar fi mânere de uşi, bani, strângeri de mână, etc.

- În cazul în care vizitezi o persoană cu gripă, ține cont de faptul că primele trei zile de la infectare sunt cele mai contagioase, iar după prima săptămână nu mai sunt.

- Evită expunerea la fumul de tutun și alcool.

- Adoptă un stil de viaţă sănătos şi urmează un regim alimentar echilibrat, cu fructe și legume.

 

Acest medicament se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr.: 1662/09.06.2017

Olynth®

Ai nasul înfundat? Încearcă Olynth. Formula sa îţi desfundă nasul şi eliberează sinusurile după doar 5 minute!

Hexoral® Spray

Când durerea în gât te atacă și vrea să-ți strice planurile, Hexoral spray te poate ajuta să o tratezi de la primele simptome, având efect de lungă durată datorită formulei cu triplă acțiune.