Skip to main content
Căutare

Tratamente

SIMPTOME

TRATAMENT

Stare generală alterată, dureri de cap, dureri în gât și febră

Analgezice, antipiretice și anti-inflamatoare.Calmează durerile de cap, durerile musculare şi febra, asociate gripei şi răcelii.

Congestie nazală

Decongestionante (locale şi/sau sistemice). Acestea sunt medicamente ce reduc inflamația membranelor mucoasei nazale, îmbunătățind capacitatea de a respira.

Tuse uscată iritantă

Antitusive. Ajută la eliminarea sau ameliorarea tusei uscate, neproductive sau nervoase, inhibarea reflexului de tuse și la regenerarea mucoaselor, susţinând odihna pe timp de noapte.

Tuse productivă

Mucolitice / Expectorante. Funcția lor este de a provoca și de a facilita evacuarea excesului de mucus. În acest scop, expectorante pot fi folosite pentru a stimula reflexul de tuse și pentru a hidrata zona afectată; sau mucolitice, care scad vâscozitatea mucoasei, facilitând astfel eliminarea.

Secreție nazală

Antihistamine. Medicamente care ajută la reducerea efectului alergiilor, cum ar fi secreția nazală, și care, de asemenea, pot fi administrate pentru gripă şi răceală.

Olynth®

Ai nasul înfundat? Încearcă Olynth. Formula sa îţi desfundă nasul şi eliberează sinusurile după doar 5 minute!

Hexoral® Spray

Când durerea în gât te atacă și vrea să-ți strice planurile, Hexoral spray te poate ajuta să o tratezi de la primele simptome, având efect de lungă durată datorită formulei cu triplă acțiune.

Acest medicament se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr.: 1662/09.06.2017