Skip to main content
Căutare

Răspuns la Covid-19

Noi, la Johnson & Johnson România dorim să mulțumim tuturor farmaciștilor pentru eforturile depuse în această perioadă incredibil de dificilă. Acest videoclip este un omagiu sincer pentru toți acești oameni și pentru munca lor de o importanță vitală. Johnson & Johnson a luat, de asemenea, măsuri specifice, care sunt explicate mai jos, pentru a aduce propria contribuție la lupta împotriva Covid-19. Eforturile noastre comune ne vor ajuta să depășim criza medicală și criza socială prin care trecem.

Farmaciștii dau mult mai mult decât sănătate. Mulțumesc că ai fost mereu acolo.

Johnson & Johnson sprijină Organizația Mondială a Sănătății

Efectele pandemiei globale ale pandemiei de COVID-19 sunt incontestabile. Invităm clienții să citească despre acest subiect și să respecte recomandările oferite de Organizația Mondială a Sănătății.

Măsurile noastre împotriva Covid-19

Recunoaștem provocările cu care se confruntă familiile și cei dragi în aceste momente incerte, inclusiv angajații noștri. Din ianuarie, Johnson & Johnson lucrează direct cu guvernele și autoritățile din domeniul sănătății pentru a ajuta la încheierea acestei pandemii COVID-19 într-un mod rapid. Știm din 134 de ani de experiență că puterea științei noastre, amploarea afacerii noastre și dedicația angajaților noștri pot conduce la inovații semnificative, de salvare a vieții și să răspundă acestei crize globale de sănătate publică. Noi suntem:

  • Colaborarea pentru accelerarea dezvoltării unui vaccin pentru COVID-19.
  • Scanarea de compuși pentru a determina dacă ar putea ajuta la tratarea celor care au virus.
  • Continuarea furnizării medicamentelor, dispozitivelor și produselor critice de care depind clienții și pacienții.
  • Transformarea unor capacități de producție pentru a produce produse de dezinfectare a mâinilor pentru a proteja lucrătorii noștri ai lanțului de aprovizionare și pentru a ajuta angajații de prim rang din domeniul sănătății și al serviciilor comunitare.
  • Luarea de masuri de precautie pentru a sprijini siguranța și bunăstarea angajaților noștri, a contractanților și a comunităților în care trăim și lucrăm.
  • Mobilizarea pentru a furniza echipamente, produse și donații financiare pentru a sprijini organizațiile și lucrătorii din domeniul sănătății din primele linii.

Vom continua să aducem toate resursele și mințile noastre pentru a combate această pandemie.

block2.jpg

UN RĂSPUNS GLOBAL

Noi, la J&J International, continuăm să lucrăm la dezvoltarea unui vaccin împotriva COVID-19, pe lângă măsurile de susținere a personalului medical, a pacienților, a personalului și a societății în general.

Pentru a afla mai multe despre răspunsul nostru complet la pandemia COVID-19, vizitați JNJ.com/coronavirus