Skip to main content
Căutare

Carefree®

Carefree® a fost fondat pe baza unui nou concept privind igiena și prospețimea. Am creat primul absorbant zilnic în Europa în anii '70 și am învățat femeile cum să se simtă libere, curate și proaspete, toată ziua, în fiecare zi. Carefree® crede că femeile care se simt curate și proaspete sunt mai în măsură să trăiască prezentul și să se bucure de viață. De aceea Carefree® oferă întotdeauna cele mai inovatoare soluții în materie de igienă și prospețime, astfel încât femeile să își poată trăi viața din plin. Indiferent de nevoile tale, există un produs Carefree® pentru igiena feminină care este perfect pentru tine

complementos_bolso_marron_0.jpg

Vezi gama completă de produse Carefree®

Descoperă secretul de a te simți proaspătă și curată în fiecare zi cu gama produselor Carefree®.

Pentru ce sunt absorbantele zilnice?

Încă mai crezi că absorbantele zilnice sunt aceleași cu tampoanele acelea voluminoase care sunt doar pentru menstruație? Nu sunt deloc același lucru. De fapt, sunt complet diferite.

Protecție pentru lenjeria intimă

Toate am trecut prin asta. O ușoară secreție pe lenjeria intimă la sfârșitul zilei...care apoi devine o decolorare pe care se pare că nu o mai poți scoate de pe lenjeria intimă favorită. Super frecvent - probleme femeiești - și total natural! Dar acum există și soluții destul de simple.