Skip to main content
Căutare

Frumusețe

Neutrogena®

Neutrogena® este marca de produse de sănătate și înfrumusețare ce continuă să provoace categoria printr-un angajament solid față de grijă, calitate și integritate. Consolidăm tradiția Neutrogena și ne concentrăm eforturile pentru a vă oferi produse de îngrijire a pielii dezvoltate de dermatologi, și cu rezultate vizibile.

Le Petit Marseillais®

Aromele naturale din Provence și ingredientele sale scăldate de soare îți vor arăta partea însorită a vieții de zi cu zi. 

JOHNSON’s®

Cu 100 de ani de experiență în îngrijirea pielii frumoase și delicate, JOHNSON’S® îți hrănește pielea și o lasă proaspătă, luminoasă și plină de strălucire.

Clean & Clear®

Clean & Clear® e de părere că frumusețea vine din încredere. Ca și experți în produse de îngrijirea pielii pentru adolescenți, Clean&Clear oferă o gamă largă de produse menite să-ți ofere o piele mai curată și mai frumoasă.

RoC®

Încă din 1957, RoC® are grijă de pielea femeilor, pentru a scoate la iveală toată frumusețea ei naturală. Prin combinația de eficacitate, experiență și tehnologie avansată, această marcă franțuzească rămâne un pionier în dermocosmetică și produse anti-îmbătrânire.

Produse pentru regenerarea pielii

Suntem pionieri în oferirea de produse noi și inovatoare care funcționează cu adevărat în îngrijirea pielii deteriorate. Ne-am consolidat ca referință a iubitorilor de sport și a specialiștilor din domeniul sănătății care se bazează pe eficacitatea lor și o recomandă. De asemenea, suntem principalul aliat al zilei de zi pentru milioane de femei să se bucure de pantofii lor.