Skip to main content
Căutare

Regaine® 50 mg/g spumă cutanată

Regaine® 50 mg/g spumă cutanată spumă împotriva căderii părului la bărbați

REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată ajută la inversarea evoluției căderii ereditare a părului. În testele clinice, 9 din 10 bărbaţi cu alopecie androgenică au declarat că părul nu le-a mai căzut sau a crescut la loc după 4 luni de utilizare a spumei REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată de două ori pe zi. În plus, se aplică uşor şi se usucă repede*.

Spuma cutanată REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată este un tratament de tip spumă dovedit clinic că ajută împotriva căderii părului la bărbaţi. Minoxidil, ingredientul activ din REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată, revigorează foliculii de păr uscaţi - aceştia cresc în dimensiuni și, în timp, determină creșterea unui fir mai gros. Spuma uşor de utilizat se aplică într-un timp foarte scurt, ceea ce înseamnă că se încadrează perfect în rutina de îngrijire zilnică.

*Shapiro J. Safety of topical minoxidil solu3on: a one year, prospective, observational study. Journal of Cutaneous Medicine and Surgery: Incorporating Medical and Surgical Dermatology, 2003, 7(4), 322-329.

Acest medicament conţine minoxidil şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr: 2131/23.01.2021

Rezultate aşteptate

La ce trebuie să te aştepţi când foloseşti REGAINE® pentru a stopa căderea părului.

Explicaţia căderii părului

Tot ceea ce trebuie să ştii despre căderea ereditară a părului.