Skip to main content
Căutare

Crezul nostru

Credem că avem o responsabilitate față de medici, asistente și pacienți, față de mame și de tați și de toți cei care ne folosesc produsele și serviciile. Pentru a le satisface nevoile, tot ceea ce facem trebuie să fie de înaltă calitate. Trebuie să ne străduim constant să reducem costurile, pentru a menține prețurile rezonabile. Comenzile clienților trebuie onorate cu promptitudine și acuratețe. Distribuitorii și furnizorii noștri trebuie să aibă o șansă de a face un profit corect. Suntem responsabili cu angajații, bărbații și femeile ce lucrează cu noi în întreaga lume. Fiecare trebuie văzut ca o individualitate. Trebuie să le respectăm demintatea și să le recunoaștem meritele. Trebuie să le conferim un sentiment de siguranță la locul de muncă. Indemnizația lor trebuie să fie corectă și adecvată iar condițiile de muncă curate, organizate și sigure.

Trebuie să avem în minte moduri de a ne ajuta angajații să-și îndeplinească obligațiile familiale. Angajații trebuie să se simtă liberi să poată face sugestii și plângeri. Trebuie să existe șanse egale de angajare, dezvoltare și promovare pentru toți cei competenți. Trebuie să oferim management competent iar acțiunile lor trebuie să fie drepte și etice.

Suntem responsabili față de comunitățile în care trăim și lucrăm, dar și față de lume și societate. Trebuie să fim cetățeni buni - să sprijinim faptele bune și actele de caritate, oferindu-le o parte echitabilă din impozitele noastre. Trebuie să încurajăm îmbunătățirea civismului, a sistemului de sănătate și a educației. Trebuie să menținem în bună stare propietatea ce suntem privilegiați să o avem în utilizare, să protejăm mediul și resursele naturale.

Responsabilitatea noastră finală este față de acționari. O afacere trebuie să facă un profit consistent. Cercetarea trebuie continuată, programele inovative dezvoltate iar greșelile asumate. Trebuie să achiziționăm în permanență echipament nou, să furnizăm noi spații de lucru și să lansăm produse noi. Trebuie să acumulăm rezerve pentru vremuri grele. Când vom opera conform acestor principii, acționarii noștri vor obține un profit echitabil.