Skip to main content
Căutare

Contactați-ne

Pentru a raporta un eveniment nedorit sau un efect secundar al unuia dintre produsele noastre, vă rugăm să ne sunați la 021.207.18.00 pentru a vă oferi asistență mai personalizată. Contactându-ne, vom utiliza informațiile dvs. în conformitate cu politica noastră de confidențialitate politica noastră de confidențialitate pentru a ne conforma obligațiilor noastre legale legate de farmacovigilență sau calitatea produselor.

Dacă aveți nevoie de asistență medicală urgentă sau de sfaturi medicale speciale, contactați medicul sau cel mai apropiat spital.

Vă rugăm să rețineți că, utilizând informațiile de contact de mai jos, datele și mesajele dvs. personale vor fi prelucrate de un distribuitor local de Johnson și Johnson din țara dvs. În acest caz, Johnson & Johnson nu va avea acces la informațiile dvs. personale. În consecință, Johnson & Johnson nu este responsabil pentru securitatea, practicile de confidențialitate și prelucrarea informațiilor dvs. personale efectuate de către distribuitori. Orice întrebări sau nelămuriri cu privire la prelucrarea informațiilor dvs. personale ar trebui să fie adresate distribuitorului.

Puteți contacta importatorul și distribuitorul nostru de Johnson’s® Baby, Neutrogena®, Le Petit Marseillais®, Johnson’s®, Clean & Clear®, Listerine®, Carefree®, O.B.® în România la următoarea adresă:

SARANTIS ROMÂNIA S.A.
Șos. București-Ploiești nr.172-176
Platinum Business & Convention Center
Clădirea B, etajul 2, Sector 1
București
Tel: 021.317.03.17

Pentru informații suplimentare despre Olynth®, Hexoraletten® N, Hexoral® Spray, Imodium®, Nicorette®, Regaine®, Reactin®, Biafin®, vă rugăm să contactați reprezentantul local al titularului autorizației de punere pe piață:

JNTL Consumer Health (Romania) S.R.L.
Strada Tipografilor nr. 11-15
Clădirea S-Park
Clădirea A2, Etajul 5, Sector 1,
013714 București
Tel: 021.207.18.00