Skip to main content
Căutare

Olynth® – Desfundă nasul, redevii tu însuți!

Congestia nazală este un simptom care apare adeseori iarna dar se poate manifesta oricând pe parcursul anului. Congestia nazală sau “nasul înfundat” este cauzată de inflamarea mucoasei care acoperă nasul din cauza dilatării vaselor de sânge din această zonă. Această dilatare, împreună cu o creştere a secreţiilor nazale, face dificilă trecerea aerului şi contribuie la obstrucţia nazală.

Nasul înfundat şi nasul care curge sunt printre cele mai comune simptome de care suferă 97% dintre pacienţi. 94% resimt de asemenea şi “Capul Greu” şi 85% descriu şi o presiune la nivelul sinusurilor1.

În timpul zilei, congestia nazală afectează pacientul atât fizic, cât şi psihic, făcând interacţiunile de zi-cu-zi dificile şi în timpul nopţii respiraţia se îngreunează, afectând somnul2.

Nu este nevoie să înduri toate cele de mai sus, există Olynth® HA: desfundă rapid nasul, hidratează cu Acid Hialuronic și, grație spiralei cu ioni de argint, te protejează de bacteriile dăunătoare externe, oferind ameliorare ce durează cu orele.

*Dezactivarea bacteriilor are loc în interiorul flaconului, nu în nări. Spirala din interiorul dispersantului flaconului conține argint, care are proprietăți bacteriostatice ce previn accesul bacteriilor în medicament.

 

  1. FendrickAM, MontoAS, NightengaleB, SarnesM. 2005 Nov; 5(11):718-25
  2. Barrett B et al. 2010. 153 (12) (pp769-777)

Acest medicament se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr.: 5997/04.10.2023

Olynth® HA 1mg/ml Spray Nazal Soluţie

Olynth® HA 1mg/ml este un spray nazal care conţine Xylometazolină şi Acid Hyaluronic; acesta protejează şi hidratează mucoasa nazală si nu conţine conservanți.

Hexoraletten® N

Datorită formulei unice cu acțiune  cvadruplă. Tratează, nu doar maschează durerea în gât.