Skip to main content
Căutare

Frumusețe

Neutrogena®

Neutrogena® este marca de produse de sănătate și înfrumusețare ce continuă să provoace categoria printr-un angajament solid față de grijă, calitate și integritate. Consolidăm tradiția Neutrogena și ne concentrăm eforturile pentru a vă oferi produse de îngrijire a pielii dezvoltate de dermatologi, și cu rezultate vizibile.

Piz Buin®

Εδώ και 70 χρόνια, η επωνυμία PIZ BUIN® προσφέρει σε όλους τους λάτρεις του ήλιου λύσεις αντηλιακής περιποίησης που τους βοηθούν να επιτύχουν την τέλεια ισορροπία μεταξύ ενός υπέροχου μαυρίσματος και της προστασίας που χρειάζονται.

Johnson & Johnson

Cu 100 de ani de experiență în îngrijirea pielii frumoase și delicate, JOHNSON’S® îți hrănește pielea și o lasă proaspătă, luminoasă și plină de strălucire.

Clean & Clear®

Clean & Clear® e de părere că frumusețea vine din încredere. Ca și experți în produse de îngrijirea pielii pentru adolescenți, Clean&Clear oferă o gamă largă de produse menite să-ți ofere o piele mai curată și mai frumoasă.

Aveeno Profissional®

Aveeno®, adequado para pessoas com pele seca e propensa a eczemas, formulado com aveia coloidal ativa, demonstrou restaurar a barreira cutânea. Estamos totalmente empenhados em liderar a ciência dos ingredientes naturalmente ativos e em fornecer soluções para o cuidado da pele formuladas obedecendo aos mais altos padrões de qualidade.