Skip to main content
Căutare

Rezultate aşteptate

La ce să te aştepti când foloseşti REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată pentru a stopa căderea părului

Ar putea dura până la 16 săptămâni pentru a observa o regenerare vizibilă.

Dacă încerci să intri în formă sau să îţi tonifici corpul, ştii că va dura câteva săptămâni bune sau chiar luni. Acelaşi lucru se întâmplă şi cu regenerarea părului. Ar putea dura până la 16 săptămâni pentru a observa o regenerare vizibilă.

SĂPTĂMÂNA 1:

Înainte de a începe să utilizezi REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată, citeşte instrucţiunile despre cum să îl foloseşti.

Aplică-l de două ori pe zi, în fiecare zi - o dată dimineaţa şi o dată seara.

SĂPTĂMÂNA 2:

Acum s-ar putea să observi căderea unor fire de păr, dar acesta este un lucru bun. Înseamnă că REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată acţionează. Pentru creşterea unui păr mai gros şi mai plin, REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată trebuie să împingă afară părul nesănătos, mai slab. Deci nu te opri - nu ar trebui să dureze mai mult de 2 săptămâni.

SĂPTĂMÂNA 3:

În săptămâna 3, probabil, te apropii de sfârșitul cutiei, deci nu uita să o înlocuieşti, dacă nu vrei să pierzi nicio zi!

SĂPTĂMÂNA 8:

Este posibil să observi o regenerare timpurie.

Dacă nu observi nimic, nu îţi face griji. Continuă să faci ceea ce faci şi rezultatele nu vor întârzia să apară. Dacă nu observi nicio regenerare, verifică şi alte semne pozitive că REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată acţionează. De exemplu, este posibil să vezi mai puţin păr în pat, pe pernă sau în scurgerea duşului.

SĂPTĂMÂNA 12

Acum ar trebui să observi regenerarea. Dacă nu, nu te opri. Nu uita, rezultatele fiecăruia variază. Este destul de normal să nu observi o îmbunătăţire până la împlinirea unei perioade de 4 luni.

SĂPTĂMÂNA 16:

În această etapă, 9 din 10 bărbați care au folosit REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată de două ori pe zi, în studiul clinic au declarat că și-au păstrat sau că li s-a regenerat părul.

Dacă ai observat rezultate, chiar şi după patru luni de la utilizarea REGAINE®, poţi continua să experimentezi regenerarea părului. Deci, nu te opri. Dacă o faci, părul tău va reveni la ceea ce a fost înainte de a începe utilizarea REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată.

Dacă nu ai observat nicio ameliorare (regenerarea părului sau oprirea căderii părului) după utilizarea REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată de două ori pe zi, timp de 16 săptămâni, trebuie să întrerupi utilizarea

Iată câteva lucruri pe care ai putea să le observi pe măsură ce începi rutina REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată:

  • Pe durata primelor câteva săptămâni de utilizare, poate exista o creştere temporară a căderii părului
  • Acesta este un semn bun şi înseamnă că începe noul ciclu de creştere a părului!
  • Firele de păr mai vechi care ţi-ar fi căzut, fac acum loc părului sănătos. În cele din urmă, va apărea o nouă creştere.
  • Părul regenerat timpuriu este moale şi pufos şi abia va fi vizibil.
  • Prin continuarea utilizării REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată, ar trebui să apară în cele din urmă fire de păr noi, cu aceeaşi culoare şi grosime ca restul părului.
  • Mai presus de toate, păstrează-ţi rutina. Pentru că un succes real nu are loc peste noapte.
  • Dacă nu vezi rezultatele după 4 luni de la aplicarea REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată de două ori pe zi la nivelul scalpului, trebuie să întrerupi tratamentul.

REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată împotriva căderii părului la bărbaţi

Dacă îţi cade părul, ai nevoie de fapte, nu de ficţiune. Este dovedit științific faptul că REGAINE® 50 mg/g spumă cutanată ajută la stoparea şi chiar inversarea căderii ereditare a părului.

Explicaţia căderii părului

Tot ceea ce trebuie să ştii despre căderea ereditară a părului.

Acest medicament conţine minoxidil şi se poate elibera fără prescripţie medicală. Se recomandă citirea cu atenţie a prospectului sau a informațiilor de pe ambalaj. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Viza de publicitate nr: 2131/23.01.2021