Skip to main content
Căutare

Îngrijire şi hidratare pentru pielea foarte uscată

Le Petit Marseillais® a combinat 3 ingrediente fabuloase în reţeta sa pentru Loţiunea de corp de îngrijire şi hidratare pentru piele foarte uscată, pe care pielea ta le va aprecia şi care îţi conferă confort pe întreg parcursul zilei. Reţeta noastră pentru plăcere şi îngrijire:

  • Unt de Karité: ingredient de bază al tuturor reţetelor de frumuseţe, din nucile de arbore de Karité se extrage un unt cremos. Cel utilizat în reţeta noastră este produs conform procedurii tradiţionale.
  • Migdale dulci: migdalele sunt culese la sfârşitul verii. Acestea sunt apoi presate pentru obţinerea unui ulei vegetal de migdale dulci.
  • Ulei de argan: nucile de argan conţin un ingredient extrem de preţios, un tip de migdale care sunt măcinate pentru obţinerea unui ulei de culoarea mierii, extrem de rar şi apreciat.

Pielea ta este fericită: intens hidratată şi hrănită pentru 24 de ore de confort.

Testat dermatologic.

Migdal

Migdale

Migdalele dulci sunt recoltate din arborele de migdal şi se disting prin florile albe sau roz şi frunzele alungite şi serate.

Extrem de apreciată pentru virtuţile sale cosmetice, migdala dulce are proprietăţi hidratante, nutirtive şi emoliente pentru piele. Migdalele dulci au fost utilizate pentru toate beneficiile pe care le conferă pielii şi părului, întrucât uleiul extras din acestea hrăneşte şi revitalizează părul uscat, cu vârfuri deteriorate şi despicate.

Karité

Karité

Arborele de Karité este un copac care creşte în savanele africane. Fructele sale cresc sub forma unor ciorchini de culoare verde închis până la maro, fiecare conţinând două nuci.
Utilizat adesea în cosmetică, Karité are proprietăţi de hidratare şi hrănire a pielii şi părului. Astfel, previne uscarea părului şi a pielii şi oferă protecţie împotriva razelor solare şi vântului.

Argan

Argan

Arganul, obţinut din fructul copacului de argan, este originar din zona mediteraneană.

Uleiul de argan, rar şi preţios, a fost utilizat dintotdeauna de către femeile din regiunile sudice, datorită proprietăţilor sale nutritive, emoliente şi protective. Este adesea numit „aurul lichid” datorită numeroaselor sale calităţi.